facebook_pixel
Rune 2 kör deathmatch-beta i helgen, men bara för förhandsbokare

Rune 2 kör deathmatch-beta i helgen, men bara för förhandsbokare

Jag diggade deathmatch-läget i det ursprungliga Rune när det begav sig för nästan 20 år sedan (åh herregud) främst för att jag kunde hugga armarna av min kompis och sedan slå ihjäl honom med nämnda lemmar medan han sprang omkring som den svarte riddaren i Monty Python. Det var tider det!

Rune 2 kommer släppas någon gång senare i sommar, tidsexklusivt via Epic Games Store, och om du förhandsbokar spelet precis nu (man ska inte förhandsboka spel) så kan du delta i deathmatch-betan som drar igång kl. 20:00 svensk tid ikväll, och håller på till 02:00 inatt. Imorgon lördag fortsätter den förmodade festen, då nästa session drar igång kl. 15:00 och varar ända fram till kl. 21:00, då det roliga avslutas för den här gången.

Betahelgen till ära har Rune 2 också fått en ny trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar