facebook_pixel
Psychonauts 2 försenas igen, den här gången till 2020

Psychonauts 2 försenas igen, den här gången till 2020

Psychonauts 2 var redan ett evighetsprojekt, men kommer nu dröja ännu längre – det har varit under utveckling sedan 2016 (åtminstone!) och var ämnat att släppas både 2018 och 2019, men nu har utvecklarna Double Fine meddelat att spelet försenas ännu en gång, till 2020.

Under E3 offentliggjorde Microsoft, som bekant, sitt uppköp av Double Fine, men för oss spelare kommer situationen inte påverkas desto mera (Psychonauts 2 släpps fortfarande till Playstation 4). Bortsett från förseningen då, och att Microsoft numera kommer sköta utgivningen istället för Starbreeze, som har det svårt.

– Vi siktar numera på lansering nästa år, skriver Double Fine. Vi vet att det alltid är en besvikelse att behöva vänta lite längre, men vi vet också att ni är ett fantastiskt, stödjande gäng, som – precis som vi – vill att spelet ska bli så bra som möjligt. Så vi hoppas att ni förstår!

Här är en video där Double Fine uppdaterar oss om livet efter E3 2019.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar