facebook_pixel
Playdead smygvisar upp konceptbilder från sitt kommande spel

Playdead smygvisar upp konceptbilder från sitt kommande spel

Skaparna av magnifika Limbo och Inside arbetar som bekant på ett tredje spel. Ännu vet vi väldigt lite om vad det här nya äventyret kommer erbjuda, men det visar sig att Playdead har gett oss flera ledtrådar i smyg.

Våra internationella kollegor har grävt upp att Playdead lagt ut ett antal konceptbilder från sitt kommande spel i jobbannonser. Stilen på bilderna är ungefär vad man förväntar sig från studion, med enorma, kala omgivningar, nedtonad färgskala, och att de ser otroligt snygga ut.

Spana in samtliga bilder vi sett från spelet här:

Precis som med sina tidigare spel håller Playdead mycket hemligt. Vi vet ju inte ens namnet på spelet ännu, men i en intervju förra året förkunna Arnt Jensen att han är “trött på begränsningarna i 2d-spel”, så vi kan kanske se fram emot ett 3D-spel härnäst?

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar