facebook_pixel
Parodiska onlineskjutaren Goat of Duty är ute i early access nu

Parodiska onlineskjutaren Goat of Duty är ute i early access nu

Ibland känns det uppenbart att namnet kommit först och själva konceptet senare. Som i det här fallet – Goat of Duty är ett parodiskt actionspel som är ute i early access via Steam nu, och även om de första sekunderna av trailern känns väldigt Call of Duty så verkar spelet främst låna från en helt annan titel.

Vänner av ordning och kunskap har givetvis redan gissat vilket baserat på skärmdumpen här ovan; Goat of Duty framstår som en arenskjutare av den gamla skolan, mer specifikt Unreal Tournament, då spelet inte bara rör sig kvickt som en oljad blixt, utan även åtföljs av käcka skärmmeddelanden som “ka-boom baby”, “headshot” och “double kill”, vilket kanske är Unreal Tournaments mest klassiska inslag överhuvudtaget.

Early access-versionen av Goat of Duty säljs för 5 euro och 94 cent fram till den 17 juli (15 procents rea), och inkluderar just nu fyra spellägen för 2 till 10 getter, sex kartor och sju vapen. Early access-perioden kommer vara “tre-fyra månader baserat på spelarmottagandet”, och vi kan förvänta oss en högre prislapp i framtiden.

Här är early access-trailern för Goat of Duty.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar