facebook_pixel
Oxygen Not Included har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

Oxygen Not Included har lämnat early access, kolla in lanseringstrailern!

Klei Entertainments sci-fi-överlevare Oxygen Not Included lanserades i early access via Steam i februari 2017. Och nu, två och ett halvt år senare, är spelet “klart”, och lämnade därför early access-stämpeln bakom sig igår kväll. För att fira har vi både fått en rea och en lanseringstrailer!

Fram till nästa veckas tisdag, den 6 augusti, kan Oxygen Not Included således inhandlas för 15 euro och 40 cent istället för det ordinarie 23 euro (33 procents rea) och lanseringstrailern här nedan visar både upp de supercharmiga karaktärerna och de hyperavancerade strukturerna som bidragit till att spelet lyckats skramla ihop ett smått makalöst “överväldigande positivt” användaromdöme på Steam under den senaste tiden.

I ett blogginlägg försäkrar dock Klei Entertainment oss om att man inte kommer sluta jobba med spelet ännu, och att man kommer “fortsätta fixa buggar och balansera spelet efter lanseringen”. Man säger också att man har “andra saker” som man vill göra med spelet, och annonseringar av dessa kommer i framtiden.

Här är lanseringstrailern för Oxygen Not Included.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar