facebook_pixel
Nyutgåvan av Borderlands är gratis att prova via Steam helgen ut

Nyutgåvan av Borderlands är gratis att prova via Steam helgen ut

Borderlands 3 släpps den 13 september, om mindre än två månader, så pr-karusellen kommer inom kort inleda dess allra sista, spektakulära varv. Man värmde dock upp redan tidigare den här veckan då man släppte en ny fröjdefull trailer, och nu har nästa punkt på agendan avverkats!

Borderlands Game of the Year Enhanced, nyutgåvan av originalspelet från 2009 som släpptes i våras, är nämligen gratis att provspela helgen igenom via Steam, och om du får blodad tand kan du dessutom inhandla spelet (som också innehåller allt dlc som någonsin släpptes till titeln) för halva priset (15 euro) fram till den 22 juli.

Utöver grafiska förbättringar bjuder även Borderlands Game of the Year Enhanced på fundamentala nyheter som en Borderlands 2-doftande minikarta, ett smidigare inventory-system och en omarbetat sista bosstrid, med målet att skapa ett mer “engagerande” möte. Spelarkaraktärerna kan också numera plocka upp föremål automatiskt.

Här är den gamla trailern för Borderlands Game of the Year Enhanced.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar