facebook_pixel
Nya tecken för Red Dead Redemption 2 till pc har siktats i Social Club-källkod

Nya tecken för Red Dead Redemption 2 till pc har siktats i Social Club-källkod

Redan i höstas dök antydningar för en pc-version av Red Dead Redemption 2 upp i källkoden för Rockstars egna Companion App. Och nu har samma sak hänt igen, fast med studions Social Club den här gången, och Twitter-användaren JakaMako51 har fångat upptäckten på bild här nedan.

Kodraden “RDR2_PC_Accomplishments” dyker nämligen upp precis intill “RDR2_PS4_Trophies”, vilket antyder att “pc” i det här fallet inte betyder “player character” eller något annat mystiskt, utan just “personal computer”, och achievements för den versionen. Mer än så vet vi inte just nu, men det är bara två månader sedan Red Dead Redemption 2 till pc senast dök upp på Linkedin, så det är fortfarande förmodligen bara en fråga om tid innan den officiella utannonseringen av Rockstar kommer ske.

Här är JakoMako51:s tweet om Social Club-fyndet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar