facebook_pixel
Nya retro-fps:et Nightmare Reaper är ute i early access nu

Nya retro-fps:et Nightmare Reaper är ute i early access nu

“Ännu ett?” kanske du utbrister nu, och höjer händerna mot skyn av ren förfäran – och med all rätt eftersom den pågående retro-fps-vågen vägrar dö ut (Ion Fury släpps den 15 augusti) och nu fått ännu ett hoppfullt bidrag vid namn Nightmare Reaper, som har lanserats i early access via Steam.

Just nu kan du inhandla Nightmare Reaper för 13 euro och 59 cent (15 procents rea fram till den 23 juli) och för tillfället bjuder spelet på den första “fullt polerade” episoden av tre planerade.

Enligt utvecklarna Blazing Bit Games kommer early access-perioden vara “omkring ett år” om omfånget för de resterande episoderna inte växer alltför mycket, och du kan ta det lugnt med att fatta ett eventuellt inköpsbeslut eftersom prislappen planeras förbli densamma även efter early access-utträdet.

Utöver de tre episoderna kommer Nightmare Reaper också bjuda på över 80 “tillfredsställande och balanserade vapen” (32 i early accces), “öppna nivåer fyllda med överraskningar”, utrustnings- och karaktärsuppgraderingar, enorma fiendehorder och en “icke-intrusiv, men mystisk berättelse”.

Här är early access-trailern för Nightmare Reaper.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar