facebook_pixel
Monster Boy and the Cursed Kingdom har äntligen nått pc:n, kolla in lanseringstrailern!

Monster Boy and the Cursed Kingdom har äntligen nått pc:n, kolla in lanseringstrailern!

Redan 2016(!) stiftade vi bekantskap med Monster Boy and the Cursed Kingdom, Wonder Boy in Monster World-skaparen Ryuichi Nishizawas och Game Ateliers Wonder Boy-doftande plattformsrollspel. Titeln släpptes till konsoler i slutet av fjolåret, och har nu slutligen nått pc:n.

Dagen D inträffade redan i torsdags, något i skymundan, men den 10-procentiga lanseringsrean på Steam (27 euro istället för 30 euro) är fortfarande i kraft fram till inkommande torsdag. Och det är nog värt att överväga ett köp om du gillar den här typen av spel, då mottagandet på Steam hittills skrivs till “väldigt positivt” baserat på 57 omdömen. Du kan även provspela en demoversion vars sparfil kan importeras till det fulla spelet.

Här är lanseringstrailern för Monster Boy and the Cursed Kingdom.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar