facebook_pixel
Metal Wolf Chaos XD släpps i augusti enligt Microsoft Store

Metal Wolf Chaos XD släpps i augusti enligt Microsoft Store

Under Devolver Digitals E3-konferens årgång 2018 utannonserades Metal Wolf Chaos XD – en nyversion av Dark Souls-utvecklarnas kultklassiska mechspel från 2004, som aldrig släpptes utanför Japan, trots att man tog kontrollen över USA:s fyrtiosjunde president Michael Wilson och hans stridsrobot.

Och nu närmar sig äntligen lanseringen, i alla fall om man vågar tro Microsoft Store – just nu listas lanseringsdatumet den 6 augusti för spelet, även om det bör tas med en nypa salt då “sommaren 2019” fortfarande gäller hos Steam. Men ändå, datumläckor som dessa brukar stämma oftare än inte (för varför skulle de inte stämma?) så vi kan nog ställa in oss på att krossa vicepresidenten Richard Hawks uppror inom kort.

Här är Devolver Digitals teasertrailer för Metal Wolf Chaos XD från 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar