facebook_pixel
Mellansekvenserna i Command & Conquer: Red Alert 2 har remastrats, och resultatet är imponerande!

Mellansekvenserna i Command & Conquer: Red Alert 2 har remastrats, och resultatet är imponerande!

Medan Electronic Arts och Petroglyph håller på med officiella remasters av Command & Conquer och Command & Conquer: Red Alert inför seriens 25-års-jubileum, förblir de direkta uppföljarna Red Alert 2 och Tiberian Sun orörda. Därför har Youtube-kontot Classi Cinematics stigit fram!

Classi Cinematics fokuserar nämligen på att remastra och skala upp mellansekvenser från klassiska spel (om än med betydligt billigare tekniker än vad “officiella” remasters förmodligen skulle använda sig av) och alldeles nyligen slutförde man arbetet med Command & Conquer: Red Alert 2. Nedan ser du ett exempel i form av det klassiska introt där Sovjet invaderar USA, och om du så behagar kan du till och med se det i 4K och 60 fps!

Den fulla spellistan hittar du här, och på kanalen finnas även remastrade mellansekvenser från Diablo 2, och nästa projekt blir Warcraft 3. Om du vill bidra till Classi Cinematics arbete så hittar du deras Patreon-sida här.

Här är det remastrade introt till Command & Conquer: Red Alert 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar