facebook_pixel
Man of Medan får co-op-stöd, kolla in nya trailern

Man of Medan får co-op-stöd, kolla in nya trailern

I våras fick vi ett lanseringsdatum för Man of Medan, den nya filmiska skräckisen av Until Dawn-utvecklarna Supermassive Games. Spelet ingår i den nya tilltänkta antologiserien The Dark Pictures och släpps den 30 augusti via Steam. Och nu har vi fått reda på att det kommer ha ett co-op-läge också!

Den nya trailern här nedan ger inte en direkt klar överblick av hur det hela kommer fungera, men hos Gamespot kan vi läsa mer, även om det hela fortsättningsvis känns väldigt flummigt.

En karaktär är alltid i centrum, medan den andra (spelet har stöd för två co-op-spelare online) “får sina egna interaktioner och händelser som händer i bakgrunden”. Det lokala co-op-läget ackommoderar i sin tur upp till fem deltagare i Movie Night-läget, vilket vi antar kretsar kring gemensamt beslutsfattande.

Här är den nya co-op-trailern för Man of Medan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar