facebook_pixel
Lystring, Overcooked-fans! Kolla in early access-trailern för Bake ‘n Switch

Lystring, Overcooked-fans! Kolla in early access-trailern för Bake ‘n Switch

Overcooked (veckans gratisspel på Epic Games Store) och Overcooked 2 (recension) lyckades hitta en intressant och fortfarande rätt unik vinkling av co-op-spelande, då du och dina vänner fick uppgiften att koka olika maträtter så snabbt som möjligt, i allt mer krävande köksmiljöer.

Framgångar föder alltid kopior, och även om Bake ‘n Switch absolut verkar ha dess helt egna identitet så är inspirationen bortom uppenbar – Bake ‘n Switch handlar, liksom Overcooked, främst om att tillreda mat, i det här fallet bröd som framställs av söta degkreatur och sedan matas till uråldriga väktare, som behövs för att mota tillbaka den uråldriga ondskan Scourge. Vänta, va?

Bake ‘n Switch kommer lanseras i early access “snart” via Steam, och den allra största skillnaden jämfört med Overcooked förefaller vara ett PvP-läge (vid sidan av lokal co-op för upp till fyra spelare) där man kan sabotera varandras ugnar. Låter sanslöst frustrerande, men även potentiellt underhållande?

Här är early access-trailern för Bake ‘n Switch.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar