facebook_pixel
Lost Sphear-skaparnas Oninaki har fått spelbar Steam-demo

Lost Sphear-skaparnas Oninaki har fått spelbar Steam-demo

Square Enix rollspelsfokuserade studio Tokyo RPG Factory grundades 2015 och har hittills släppt två spel. Fredrik Eriksson har recenserat bägge och delade ut 68 procent åt I Am Setsuna, medan Lost Sphear visade sig vara snäppet bättre, på 72 procent. Inte ett lysande saldo hittills, direkt.

I slutet av april avslöjades studions tredje spel Oninaki, och det rör sig återigen om ett jrpg, även om detta tycks använda ett mer actionfyllt stridssystem än de två tidigare titlarna. Om du vill prova spelet på egen hand kan du nu göra det via Steam, då en free trial-version som bjuder på spelet första 90 minuter numera finns tillgänglig för alla. Om du senare beslutar dig för att inhandla fullversionen av Oninaki kan du fortsätta där du lämnade av.

Demon inkluderar också battle mode, som ger dig kontrollen över en karaktär utrustad med vapen och förmågor från senare i spelet, som vi antar ger en mer rättvis bild över hur striderna egentligen fungerar.

Oninaki släpps den 22 augusti. Här är trailern för demoversionen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar