facebook_pixel
Limbo skänks bort via Epic Games Store nu, nästa gratisspel blir… två?

Limbo skänks bort via Epic Games Store nu, nästa gratisspel blir… två?

Det är torsdag! Det betyder att det är fredag imorgon, och så betyder det också att ett nytt gratisspel har gått live via Epic Games Store. Den här veckan rör det sig om Limbo, danska Playdeads debutspel från 2010, och i vanlig ordning är det fritt fram att lägga till det på ditt Epic-konto fram till nästa torsdag.

I vanlig ordning har nästa veckas gratisspel också avslöjat och det är– nej, vänta lite nu. Nästa vecka blir det (tydligen) inte bara ett gratisspel utan två, närmare bestämt Moonlighter (recension) och This War of Mine, varav det förstnämnda släpptes så sent som förra sommaren, medan det sistnämnda släpptes redan 2014, men i gengäld har ett rykte om sig att vara en av de tyngsta krigsskildringarna inom spel överhuvudtaget.

Här är en trailer för Limbo från 2010.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar