facebook_pixel
Läskig snubbe pratar om sina läskiga drömmar i nya Control-trailern

Läskig snubbe pratar om sina läskiga drömmar i nya Control-trailern

Jag måste medge att jag är lite orolig över Controls mustiga systemkrav (kan vi inte få en demo innan lanseringen, Remedy?) men ser ändå fram emot lanseringen ganska rejält. Den inträffar om mindre än en månad, tisdagen den 27 augusti, och som bekant blir spelet Epic Games Store-exklusivt.

Nu har vi fått en ny storytrailer där en läskig snubbe talar om sina läskiga drömmar, en snubbe som vi mig veterligen inte sett till i tidigare promo-material, men som ger sken av att han faktiskt skulle kunna vara en av berättelsens största skurkar, och en väldigt viktig kugge i maskineriet som är The Oldest House, den ständigt föränderliga spelvärlden i Control. Riktigt otrevlig verkar han vara, i alla fall.

Om du vill veta mer om Control så har vi även skrivit en fet förhandstitt tidigare i sommar, och så kollade vi också in actionäventyrets första 13 minuter tidigare den här månaden.

Här är den nya storytrailern för Control.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar