facebook_pixel
Läckt Avengers-video visar upp strider med Thor

Läckt Avengers-video visar upp strider med Thor

Under E3 avtäckte äntligen Square Enix Tomb Raider-utvecklarna Crystal Dynamics Avengers-spel. Eller gjorde man verkligen det? Presentationen var märkligt sparsmakad och visade inte upp särskilt mycket gameplay alls, men nu har en ny liten snutt siktats på Comic-Con i San Diego.

Videon filmades med mobiltelefon (i porträttläge, kom igen nu, vad sysslar vi med riktigt?!) och kan åtminstone tills vidare beskådas här nedan. Den visar upp Thor och hans stora hammare, som tillsammans röjer upp vid tullen innan Golden Gate-bron i San Franscisco. 12 sekunder in i klippet verkar Thor använda någon sorts förmåga som ökar hans styrka, vilket omedelbart resulterar i att en fiendesoldat slungas i väg som en tygvante mot horisonten, vilket är det absolut bästa åtminstone jag har sett från det här spelet hittills.

Marvel’s Avengers släpps den 15 maj 2020. Här är den läckta videon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar