facebook_pixel
Kolla in introt till Code Vein, ty det är ganska anime

Kolla in introt till Code Vein, ty det är ganska anime

Code Vein, Bandai Namcos Dark Souls-doftade actionrollspel, skulle ursprungligen ha släppts redan förra hösten, men försenades efter att Bandai Namco beslutade sig för att de ville “överträffa förväntningarna” genom att “ytterligare förfina dess gameplay”, en process som visade sig ta ett bra tag.

Code Vein släpps nämligen nu i höst den 27 september, vilket innebär att spelet totalt sett försenades exakt ett år (det ursprungliga lanseringsdatumet var den 28 september i fjol). Nu pekar dock det mesta på att premiären faktiskt kommer bli av inom utsatt tid den här gången, då Bandai Namco nu har laddat upp den ganska fantastiska och fyra minuter långa introfilmen för allmän beundran via Youtube.

Spelet har också fortfarande en produktsida på Steam, och så listas Steam som plattform i slutet av introt, så det verkar inte som att vi behöver oroa oss över en sista minutens Epic Games Store-exklusivitet den här gången!

Här är introt för Code Vein.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar