facebook_pixel
Kolla in de första 23 minuterna från The Surge 2

Kolla in de första 23 minuterna från The Surge 2

I fjol avslöjade Focus Home Interactive att Deck 13 håller på att utveckla en uppföljare till actionrollspelet The Surge (recension). För några veckor sedan kollade vi på en ny nio minuter lång gameplaydemo, och nu är det dags att bänka sig, den här gången framför spelets första 23 minuter!

Själv spelade jag aldrig The Surge, men minns att jag fann premissen intressant, eftersom spelarkaraktären satt i rullstol och därför var villig att offra sig för ett exoskelett, om än bara för att kunna gå igen.

I The Surge 2 verkar spelarkaraktären betydligt kryare redan från start (som man fritt kan mejsla fram utseendet för i den medföljande karaktsäeditorn) och händelserna kickstartas efter att man vaknar upp i ett övergivet sjukhus och är mycket, mycket arg, en situation som de allra flesta av oss säkert känner igen sig i.

The Surge 2 släpps den 24 september. Här är inledningen av spelet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar