facebook_pixel
Ion Maiden heter numera Ion Fury, lämnar early access den 15 augusti

Ion Maiden heter numera Ion Fury, lämnar early access den 15 augusti

Den 28 februari 2018 lanserades Ion Maiden, ett helt nytt fps i retrostil byggt i Duke Nukem 3D-motorn, i early access via Steam. Utvecklingen förlöpte till synes utan svårigheter, åtminstone fram tills att Iron Maiden kom på att Ion Maiden låter som Iron Maiden, och ett stämningsförsök följde.

Huruvida Voidpoint och 3D Realms någonsin betalade några pengar till Iron Maiden vet vi inte, men förmodligen inte eftersom man nu bytt namn på spelet till Ion Fury, dock inte utan att driva med Iron Maiden under den nya trailerns avslutande sekunder här nedan, som även förkunnar att spelet lämnar early access den 15 augusti.

I ett blogginlägg på Steam kan vi också läsa att Ion Fury kommer få en fysisk utgåva med en del extra godsaker, inklusive en 60-sidig making-of-bok, som kan inhandlas via 3D Realms egna onlinebutik. 3D Realms låter också meddela att priset på Ion Fury kommer höjas till 25 dollar (antagligen 25 euro?) den 18 juli, så om du vill ha spelet borde du förmodligen överväga att inhandla det för 20 euro innan nästa torsdag.

Här är den nya trailern för Ion Fury.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar