facebook_pixel
Ingen vet vad det här mystiska hålet i Sea of Thieves betyder

Ingen vet vad det här mystiska hålet i Sea of Thieves betyder

Sea of Thieves har inte gått fattigt på uppdateringar den senaste tiden och den senaste i raden – Black Powder Stashes – släpptes i förrgår. Utöver det utlovade innehållet bjöd den här uppdateringen på en märklig överraskning: ett hål.

Närmare bestämt ett mystiskt hål på en ö som inte finns på spelets karta. Ön i sig har existerat tidigare men hålet ska vara helt nytt, men inget vet ännu vad det ska betyda. Hålet uppmärksammades först av användaren Jetamo på Reddit och där spekuleras det också kring vad dess syfte kan vara.

Det tycks inte ha något med ett existerande uppdrag att göra, så den rådande teorin är att det är en teaser inför nästa uppdatering Dark Relics. Våra internationella kollegor testade att både gräva i hålet och försöka fylla det med vatten utan någon märkbar effekt. Ännu förblir hålet alltså ett mysterium. Personligen är jag säker på att det rör sig om en Deftones-hyllning och ingen kan än så länge bevisa att jag har fel.

Vi uppdaterar givetvis omgående när vi nås av ny information.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar