facebook_pixel
Hunt: Showdown kommer lämna early access den 20 augusti

Hunt: Showdown kommer lämna early access den 20 augusti

Till en början var vi på PC Gamer väldigt förväntansfulla inför Hunt: Showdown, Crysis-utvecklarnas nya duofokuserade monsterjägare, som tar lärodomar från både Playerunknown’s Battlegrounds och Monster Hunter. Entusiasmen kom dock av sig rejält när vi fick lägga våra labbar på spelet.

Hunt: Showdown var nämligen både ostabilt och väldigt ofärdigt när det lanserades i early access den 22 februari 2018, men om man får tro användarna på Steam har spelet rört sig i väldigt rätt riktning (medelomdömet är just nu “väldigt positivt”, jämfört med “mestadels positivt” totalt sett) så kanske börjar spelet äntligen leva upp till den uppenbara potential som det besuttit redan från början?

Faktum är att Crytek numera bedömer spelet vara tillräckligt färdigt för att det ska kunna lämna early access den 20 augusti (via Gematsu), men det är förmodligen värt att inhandla spelet redan nu om du redan bestämt dig för att spela det, både för att det är prisnedsatt med 25 procent under den pågående Steam-rean (22 euro och 49 cent) och för att Crytek har sagt att prislappen “högst troligt” kommer höjas efter early access-utträdet.

Här är förra veckans utvecklarstream som visar hur Hunt: Showdown ser ut i dagsläget.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar