facebook_pixel
Här är vår första titt på Command & Conquer: Red Alert Remastered!

Här är vår första titt på Command & Conquer: Red Alert Remastered!

Det senaste året har vi fått flera men försiktiga uppdateringar från den kommande nyversionen av Command & Conquer, nu senast i form av det klassiska spelets nya användargränssnitt. En remaster av Red Alert är också på gång, och nu har den presenterat sig för omvärlden för första gången.

Liksom tidigare rör det sig om en ny, försiktig uppdatering av EA-producenten Jim Vessella via Reddit, där han visar upp det nya utseendet för den klassiska Tesla-tanken från Red Alert (bilden här ovan). Red Alert har nu också blivit spelbart för första gången, och spelet har utrustats med många nya remastrade art assets, detta eftersom Lemon Sky redan hållit på med att skapa dem under flera månader.

Samtidigt har framstegen för Command & Conquer (som släpps först) varit stora, då det första kampanjuppdraget nu nått “full alfa-kvalitet”, vilket betyder att alla nya 4k-upplösta art assets har implementerats, tillsammans med all grundläggande spelmekanik, vilket gör att man kan spela igenom uppdraget från början till slut.

Command & Conquer Remastered och Command & Conquer Red Alert Remastered planeras släppas under seriens 25-års-jubileum nästa år, och vi kan vänta oss ytterligare nyheter snart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar