facebook_pixel
Här är 12 spelminuter från Funcom-skräckisen Moons of Madness

Här är 12 spelminuter från Funcom-skräckisen Moons of Madness

Vi introducerades för Rock Pocket Games skräckspel Moons of Madness i slutet av 2017, men sedan dess har det sannerligen hänt grejer – norska Funcom blev spelets utgivare tidigare i år (då vi även fick en trailer) vilket ledde till att spelet numera kommer utspelas i Secret World Legends-universumet.

Det här partnerskapet passar till synes utmärkt, då Moons of Madness, som titeln antyder, har en del starka Lovecraft-influenser, vilket även Funcoms massiva onlinerollspel har (som gick free-to-play 2017).

Nu har vi fått 12 spelminuter från Moons of Madness som du kan kolla in här nedan. Att kalla spelet originellt vore en lögn, men det verkar rejält stämningsfullt, och lever upp till Lovecraft-inspirationerna då vi omedelbart presenteras för slemmiga tentakler, tillsammans med en liten flicka som bara försöker äta sin födelsedagstårta.

Det hela visar sig dock vara någon form av drömsekvens då spelarkaraktären Shane vaknar upp i en betydligt trivsammare rymdstationsmiljö, även om prekära problem även uppstår här inom kort.

Moons of Madness släpps i slutet av oktober via Steam. Här är den nya gameplay-demon.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar