facebook_pixel
Halo-skaparens nya sci-fi-fps Disintegration visar upp sig i utannonseringsteaser

Halo-skaparens nya sci-fi-fps Disintegration visar upp sig i utannonseringsteaser

För några sedan grundade Marcus Lehto – den ledande kreativa visionären hos Bungie under utvecklingen av Halo-spelen – den helt nya studion V1 Interactive tillsammans med Socom-regissören Mike Gutmann. Och nu är det äntligen dags för avtäckningen av deras nya sci-fi-fps Disintegration!

Du kan se den allra första, tyvärr rätt intetsägande teasern för Disintegration här nedan (en fullständig presentation väntar under Gamescom-mässan i augusti) och i ett meddelande av V1 Interactive själva på den officiella hemsidan framgår studions upphetsning inför vad som komma skall med all önskvärd tydlighet.

– Vi tar tillfället i akt att erkänna vår egna upphetsning. Visst, det är svårt att skapa spel, men det är även grymt! Det är oerhört spännande. Det är skrämmande. Många av oss här hos V1 har varit med flera gångar tidigare. Vissa andra har inte det. Kommer folk gilla det? Vad händer om folk faktiskt gillar det? Gillar vi det? Ni förstår grejen. Det är spännande.

– Saker kommer börja röra på sig väldigt snabbt. Tåget har lämnat stationen, och det börjar få upp farten. Om vi gör vår del korrekt kommer ni börja höra våra namn, spelets namn och mängder av annan information om vad som komma skall. Vi uppmuntrar er att hålla koll på sociala medier och på hemsidan för det verkliga scoopet.

Här är den första teasertrailern för Disintegration.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar