facebook_pixel
Greedfall släpps den 10 september, ny trailer firar de glädjande nyheterna

Greedfall släpps den 10 september, ny trailer firar de glädjande nyheterna

Tajmingen är det absolut inget fel på; utöver lanseringen av The Outer Worlds den 25 oktober framstår rollspelshösten 2019 som ekande tom, så tillfället är det rätta för de franska rollspelsutvecklarna Spiders att försöka bryta sig genom myllan, och leverera sitt sanna genombrott.

Via den nya trailern här nedan har nämligen Spiders och Focus Home Interactive meddelat att duons senaste rollspelssamarbete Greedfall lanseras via Steam den 10 september, på betryggande avstånd från The Outer Worlds, och för den delen samtliga likartade titlar, även om Borderlands 3 (den 13 september) förvisso inkräktar åtminstone lite grann på open world-delen av Greedfalls spelmässiga dragningskraft.

Greedfall är, som bekant, en tolkning av ett alternativt 1600-tal, där diverse monstrositeter samexisterar med mänskliga nybyggare på ön Greedfall, där civilisationen med mycket möda och stort besvär försöker borra fast sina klor. Onekligen en högintressant premiss, så det ska bli spännande att se om spelet kan leva upp till den.

Här är den nya trailern om lanseringsdatumet för Greedfall.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar