facebook_pixel
Glados-skådespelerskan leder en mystisk kult i The Church in the Darkness

Glados-skådespelerskan leder en mystisk kult i The Church in the Darkness

Har du hört? Det är snart augusti. Och den 2 augusti, nästa veckas fredag, släpps The Church in the Darkness via Steam, ett högintressant litet isometriskt stealthäventyr där du infiltrerar en förmodat farlig kult i Sydamerika under nådens år 1977, i syfte att rädda eller inte rädda ditt syskonbarn.

Utvecklarna Paranoid Productions utlovar flera olika slut (man kan till och med själv gå med i sekten) och flera olika angreppssätt – utöver att smyga omkring och oskadliggöra eller mörda vakter och civila, så kan du även intervjua personer och söka efter ledtrådar som ger mer information om kollektivets sanna natur.

The Church in the Darkness kan också skryta med bidrag av Ellen McLain (Glados i Portal) och John Patrcik Lowrie (krypskytten i Team Fortress 2), då de lånar sina stämmor till sektledarna Rebecca och Isaac Walker.

Här är lanseringstrailern för The Church in the Darkness.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar