facebook_pixel
Fortnite-teaser antyder nostalgisk resa till det förgångna

Fortnite-teaser antyder nostalgisk resa till det förgångna

Utvecklingstempot för Fortnite är som bekant vansinnigt högt, något som tidigare visat sig i rapporter om extremt långa arbetsveckor för de anställda. Så åtminstone jag känner mig inte överraskad över att battle royale-spelet redan nu, lite mindre än två år efter debuten, börjar luta sig mot nostalgi.

Under Fortnite World Cup i helgen visade Epic Games nämligen en teaser för säsong 10 (som inleds nu på torsdag, den 1 augusti) i form av en bild (här ovan) föreställande Dusty Depot, en av de ursprungliga platserna på Fortnite-kartan, och den första som demolerades av Epic Games, och sedermera blev känd som Dusty Divot.

Så vad betyder det här? Förmodligen tidsresor av nån form, för det är ju trots allt i ropet just nu inom populärkulturen (en viss biofim blev just världens mest inkomstbringande), och det är ett enkelt sätt att försöka locka tillbaka gamla fans som anser att “det var bättre förr”, trots att “förr” i det här fallet var typ igår.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar