facebook_pixel
Försenade Grid visar upp sig i ny gameplay-trailer

Försenade Grid visar upp sig i ny gameplay-trailer

I maj presenterade Codemasters sitt nya racingspel Grid, en sorts reboot-betonad uppföljare till Grid Autosport. Releasedatumet var spikat redan till den 13 september, men tidigare den här månaden försenades titeln till den 11 oktober, eftersom Codemasters vill “ge spelet mer exponering”.

En bisarr anledning att försena ett spel som vi inte hör varje dag direkt, i alla fall publikt, men nu har vi åtminstone fått en ny gameplay-trailer – den allra första enligt Codemasters, vilket kanske inte är riktigt sant? – som försenade plåster på såren. För de icke insatta kanske Grid ser ut som vilket racingspel som helst, men för mig – som slaviskt följt den här serien sedan Toca: Race Driver – är den ändå mumma då den visar upp en rad återvändande, verkligt minnesvärda banor från tidigare spel, i strålande nytt grafiskt utförande.

Här är den nya gameplay-trailern för Grid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar