facebook_pixel
Fem år efter lanseringen får This War of Mine helt nytt dlc

Fem år efter lanseringen får This War of Mine helt nytt dlc

Under gårdagen skrev vi om att 11 Bit Studios hyllade krigstolkning This War of Mine ges bort helt gratis via Epic Games Store fram tills nästa veckas torsdag. Därför är spelet förmodligen mer omtalat än det varit på evigheter just nu, så då passar det faktiskt rätt bra med lite nytt dlc!

This War of Mine släpptes dock redan hösten 2014, så det är minst sagt ovanligt att så här pass gamla titlar får nytt material. Men vi tackar och bockar, och bänkar oss framför teasertrailern för Fading Embers här nedan. Den säger förvisso inte särskilt mycket alls, förutom att materialet alldeles uppenbart kretsar kring eld, då vi åtta sekunder in i klippet får se en enorm byggnad slukas av flammor i bakgrunden.

Klippbeskrivningen avslöjar även att man spelar som Anja, en kvinna som måste välja mellan “en människas överlevnad eller människans arv”, så vi antar att någon olycklig själ är fångad bland flammorna.

Fading Embers är en del av This War of Mines season pass, och släpps via Steam, GOG, Humble Store och Mac Appstore den 5 augusti. Inte till Epic Games Store, alltså, men materialet hittar säkert dit också tids nog.

Här är teasertrailern för This War of Mine-dlc:t Fading Embers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar