facebook_pixel
Fansen vägrar sluta försöka göra Fallout 2 till ett MMORPG, kolla in trailern för FOnline 3!

Fansen vägrar sluta försöka göra Fallout 2 till ett MMORPG, kolla in trailern för FOnline 3!

Fallout 2 är det bästa Fallout-spelet. Kanske, inte vet jag, men nog är det just det intrycket jag får av den mer högljudda delen av fanbasen på internet, och därför kommer det inte heller som en överraskning att moddar fortsättningsvis utvecklas för Black Isles rollspelsklassiker från 1998.

Långt innan Bethesda ens kom på tanken att göra Fallout 76 hade Fallout 2 redan en lång rad MMORPG-moddar, såsom FOnline 2, FOnline Reloaded och FOnline Aftertimes, och nu har den senaste iterationen FOnline 3 fått en officiell trailer, tillsammans med det tilltänkta lanseringsdatumet den 1 oktober 2019.

Du kan läsa mer om modden på den officiella hemsidan, men det är kanske lika bra att du låtar bli eftersom grammatiken har en del problem, även om den samtidigt också bjuder på ett och annat gott skratt!

För att kunna spela FOnline 3 behöver du ett exemplar av Fallout 2, och det säljs via både Steam och GOG.

Här är trailern för FOnline 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar