facebook_pixel
“Fansen kommer bli nöjda med den nya Sonic-designen” säger filmproducenten Tim Miller

“Fansen kommer bli nöjda med den nya Sonic-designen” säger filmproducenten Tim Miller

Turerna kring långfilmsadaptionen av Sonic The Hedgehog har redan varit många; vi förfärades över affischer redan i fjol, men de stod slätt jämfört med mottagandet av den första officiella trailern, som blev så förlöjligad att en ny design av huvudrollsinnehavaren utlovades ett fåtal dagar senare.

Detta ledde till att filmen råkade ut för en försening i våras, och premiärdatumet flyttades från november i år till den 14 februari 2020. Den nya Sonic-designen har ännu inte offentliggjorts, men producenten Tim Miller har sett den, och i en intervju med Variety säger han att han tror att “fansen kommer gilla den”.

Tim Miller säger också att både han och regissören Jeff Fowler var på fansens sida redan från början när kontroverserna angående karaktärsdesignen drog igång på internet.

– Jag var på fansens sida, och så var också Jeff. När skiten träffade fläkten drog jag över dit och sade “det viktigaste att göra här är att säga att du fuckade upp”.

– Han hade redan sänt ut en tweet en timme innan jag kom fram. Han är en god man. Det var exakt rätt sätt att hantera det på. Fansen har att säga till om det här också. Det finns ett korrekt sätt att lyssna.

Vi vet ännu inte när den nya Sonic-designen kommer visas upp publikt, men rimligtvis borde det inte dröja alltför länge till. Kommer man faktiskt kunna undvika en skitstorm den här gången?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar