facebook_pixel
Epic Games Store ger bort Moonlighter och This War of Mine nu, följs av For Honor och Alan Wake

Epic Games Store ger bort Moonlighter och This War of Mine nu, följs av For Honor och Alan Wake

Först var det ett gratisspel varannan vecka under hela 2019 som gällde. Sedan blev det varje vecka. Och nu har Epic Games Store beslutat sig för att inte bara ge bort ett spel, utan två, närmare bestämt Moonlighter och This War of Mine. Har man avgrundsdjupa penningfickor så har man!

Detta verkar dock inte vara ett undantag, då spelen ersätts av en ny duo nästa torsdag. Och den här gången rör det sig om Remedy Entetainments actionthriller Alan Wake och Ubisofts online- och närstridsfokuserade For Honor, varav det sistnämnda förvisso har en hel del olika utgåvor, så det återstår att se vilken av dem det blir och vad den innehåller (produktsidan på Epic Games Store har till och med ett av de där Ubisoft-diagrammen!).

Här är två trailers för Moonlighter och This War of Mine.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar