facebook_pixel
Destiny 2 återvänder till månen, kolla in trailern för nya expansionen Shadowkeep

Destiny 2 återvänder till månen, kolla in trailern för nya expansionen Shadowkeep

Tidigare i sommar avslöjade Bungie att Destiny 2 kommer flytta över till Steam i september (och få en free-to-play-version bestående av originalinnehållet) och i samma veva kommer den helt nya expansionen Shadowkeep (säljs á la carte, såsom alla framtida expansioner) även lanseras.

Under helgen ordnade Bungie det egna Destiny-eventet Guardiancon i Florida, och den största nyheten var att vi fick våra första glimtar av månen i trailern här nedan.

Det rör sig dock inte om samma lokal som vi tidigare besökte i det ursprungliga Destiny, utan om ett “dubbelt så stort” område enligt Bungie. som även ser ut att bjuda på gott om geografisk och stämningsmässig variation baserat på trailern. Den största frågan är dock: kommer vi få stöta på måntrollkarlar, och kommer Bungie kunna hålla sig från att kommentera Peter Dinklages klassiska och gravt häcklade dialograd från det första Destiny?

Här är trailern för månen i Destiny 2-expansionen Shadowkeep.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar