facebook_pixel
Desperados 3 kommer få en stängd beta, och du kan anmäla dig nu

Desperados 3 kommer få en stängd beta, och du kan anmäla dig nu

Förra sommaren fick vi en rejäl överraskning i form av utannonseringen av Desperados 3 – en senkommen uppföljare till de kultklassiska, taktiska strategispelen från 00-talet, som kommer mejslas fram av Shadow Tactics-utvecklarna Mimimis kapabla händer, med THQ Nordics penninghögar i ryggen.

Nu, lite mindre än ett år senare, drar det ihop sig till stängda betatester – du kan anmäla ditt intresse via det här Google-formuläret för att få chansen att delta, och det handlar om en stängd beta i ordets rätta bemärkelse då du inte kommer få tillåtelse att dela med dig av någon som helst information av Desperados 3 till omvärlden.

Vi har också fått en ny trailer den stängda betan till ära som du kan se här nedan, vars klippbeskrivning, konstigt nog, påpekar att Desperados 3 var nominerat till bästa strategispel under E3, men att man förlorade den kampen mot John Wick Hex eftersom att “alla vet att du inte ska jäklas med John Wick”. Okej? Tack, THQ Nordic.

Här är den nya trailern för Desperados 3, och du kan också läsa vårt speltest här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar