facebook_pixel
Codemasters-racern Grid försenas en månad, släpps numera i oktober

Codemasters-racern Grid försenas en månad, släpps numera i oktober

I maj, för lite över en månad sedan, utannonserade Codemasters sitt nya racingspel Grid, tillsammans med det närmast chockerande nära förestående lanseringsdatumet den 13 september. Det visade sig också vara lite för bra för att vara sant, då Codemasters nu har meddelat att spelet försenas.

Det nya lanseringsdatumet är således den 11 oktober (Ultimate Edition-ägare kommer kunna spela tre dagar tidigare eftersom spelbranschen har fått för sig att det här är godtagbart beteende) och lustigt nog säger inte Codemasters att de behöver mer tid för att åtgärda buggar, utan att förseningen har genomförts för att ge spelet “mer exponering”, för att kapitalisera på det goda omdömet som titeln fått av den samlade spelpressen hittills.

Här är ett två veckor gammalt gameplayklipp från Grid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar