facebook_pixel
Borderlands 3 kommer inte stöda cross-play vid lanseringen, men troligtvis senare

Borderlands 3 kommer inte stöda cross-play vid lanseringen, men troligtvis senare

I fredags utannonserade Gearbox Software en ny livestream om Borderlands 3, under titeln “Celeberation of Togetherness”. Spekulationerna tog fart och landade hyfsat omedelbart i cross-play-land, då “samhörigheten” inom Borderlands 3-communityt onekligen skulle öka rejält av det.

Randy Pitchford, Gearbox Softwares frispråkiga och något problematiska galjonsfigur, valde emellertid att dämpa hajpen under gårdagen, då han tog till Twitter för att berätta att “den där grejen imorgon är grym, men den handlar inte om cross-play”, och att “Borderlands 3 inte kommer ha cross-play-funktionalitet vid lanseringen” även om man ämnar rulla in det “så fort som det är praktiskt möjligt” över “så många plattformar som möjligt”.

Du kommer kunna se “Celebration of Togetherness”-streamen live via Borderlands.com i eftermiddag kl. 16:00.

Borderlands 3 släpps den 13 september. Här är alla ovan nämnda tweets.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar