facebook_pixel
Borderlands 3 har fått en ny trailer, och den är ganska bra!

Borderlands 3 har fått en ny trailer, och den är ganska bra!

Igår såg vi fram emot Borderlands 3-avslöjandet “Celebration of Togetherness”, som dock inte handlade om cross-play-funktionalitet för Gearbox  co-op-skjutare. Faktum är att Gearbox-chefen Randy Pitchford har medgett att cross-play inte kommer vara en grej vid lanseringen men “kanske senare”.

Så vad var “Celberation of Togetherness”? En ny trailer, visade det sig, vilket kanske kan anses vara lite fattigt med tanke på hajpen. Men trailern i sig visade sig vara rätt bra, och påminner i mitt tycke om introsekvenserna till de senaste årens animeadaptioner av Jojo’s Bizarre Adventure (mer specifikt Diamond is Unbreakable!) med dess rosiga och fraktaldoftande upplägg, tillsammans med flitigt poserande och en allmänt upplyftande ton.

Borderlands 3 släpps den 13 september. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar