facebook_pixel
Blue Protocol visar upp sig i dess första trailer

Blue Protocol visar upp sig i dess första trailer

För drygt en vecka sedan utannonserade Bandai Namco actionrollspelet Blue Protocol, ett samarbete mellan Bandai Namco Online och Bandai Namco Studios, som bjuder på “överväldigande grafik i klass med anime-filmer” samt “multiplayer-action som utnyttjar kvaliteterna hos ett online-spel”.

Och nu har Blue Protcol fått en första (japansk) trailer som du kan kolla in nedan, och personligen är jag redan rejält förväntansfull över vad som komma skall.

Väldigt animedoftande mellansekvenser blandas med ett till synes rappt stridssystem och enorma, vidsträckta världar som får mig att osökt tänka på Xenoblade Chronicles-spelen till Nintendos konsoler, vilket passar utmärkt eftersom de också lånar väldigt mycket mekanik från diverse onlinerollspel i World of Warcraft-stil.

Här är den första trailern för Blue Protocol.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar