facebook_pixel
Blair Witch visar upp sig i ny officiell gameplay-trailer

Blair Witch visar upp sig i ny officiell gameplay-trailer

Som av en händelse råkade jag se The Blair Witch Project på tv igår kväll (jo, på riktigt!). Det var första gången jag sett filmen sedan mina tonår och även om den givetvis tappat en del av den ursprungliga dragningskraften så gillar jag den starkt ändå. Att man kunde göra så mycket av så lite!

Under E3-mässan tidigare i sommar avslöjade Layers of Fear-utvecklarna Bloober Team det nya Blair Witch-spelet som kort och gott går under namnet Blair Witch, och förra veckan kollade vi in de första spelsekvenserna.

Och nu har vi också fått den första officiella gameplay-trailern som du kan kolla in här nedan, och de intressantaste detaljerna är att huvudrollen har en mobiltelefon av den gamla skolan (vilket antyder att spelet utspelas under sent 90-tal eller tidigt 00-tal) och att den där Layers of Fear-tekniken återigen kommer till användning när ett gammalt ruckel tills synes får liv och transformeras framför ögonen på spelaren. Inga antydda övernaturligheter som i filmen här inte, på gott och ont. Här är häxkraft på riktigt! Kanske.

Blair Witch släpps den 30 augusti. Här är den nya gameplay-trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar