facebook_pixel
Before We Leave beskrivs som en “icke-våldsam stadsbyggare”, kolla in debuttrailern!

Before We Leave beskrivs som en “icke-våldsam stadsbyggare”, kolla in debuttrailern!

Vissa spel ger ett oerhört gott första intryck. Som i det här fallet – Balancing Monkey Games “icke-våldsamma” stadsbyggarspel Before We Leave presenteras i trailern här nedan, och det är hyfsat omöjligt att värja sig mot den oerhört trivsamma presentationen. Det ser bara så ofantligt fint ut!

Before We Leave kommer lanseras i early access via Steam någon gång i höst (enligt Rock Paper Shotgun, enligt själva produktsidan kommer premiären inträffa när spelet har “gräddats klart”) och utspelas på “flera olika planeter i ditt eget mysiga hörn av universum”.

Ditt folk uppstiger från planeternas inre och börjar återuppbygga civilisationen och återupptäcka förlorad teknik, men trots det uttalade “icke-våld”-fokuset kommer du ändå hotas av “uråldriga väktare” (i form av rymdvalar?) som kommer “kräva din uppmärksamhet och utmana dina städer”.

Här är den första trailern för dundermysiga Before We Leave.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar