facebook_pixel
Assassin’s Creed: Odysseys sista dlc-episod släpps om två veckor

Assassin’s Creed: Odysseys sista dlc-episod släpps om två veckor

Assassin’s Creed: Odyssey har redan byggts ut med två dlc-kapitel i sin miniserie Fate of Atlantis. Nu kommer dock snart en tredje och sista del i sagan.

Det sista kapitlet heter Judgment of Atlantis och släpps den 16e juni. Det följer i sin tur de tidigare delarna Fields of Elysium och Torment of Hades. Dessa är inte ens de enda dlc-paketen som Odyssey bjudit på sedan originalet släpptes förra året, så fans av pluppsamlande har minsann inte gått hungriga.

Nu verkar det dock som att Judgment of Atlantis också innebär slutet på det roliga. Det finns nämligen inget som tyder på att fler dlc-paket är planerade för Assassin’s Creed: Odyssey. Kanske dags att börja hypa upp inför nästa spel i serien som förmodligen handlar om vikingar?

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar