facebook_pixel
Age of Wonders 3 skänks bort via Steam, ger dig 10 procents rea för Age of Wonders: Planetfall

Age of Wonders 3 skänks bort via Steam, ger dig 10 procents rea för Age of Wonders: Planetfall

Redan i våras skänktes Triumph Studios klassiska strategispel Age of Wonders 3 bort via Humble, men om du missade det tillfället – och fortfarande gråter dig till söms varje kväll över missödet – så gläder det dig förmodligen att höra att spelet återigen ges bort, den här gången direkt via Steam.

Det hela är, givetvis, ett pr-stunt för att öka intresset för den sci-fi-inriktade uppföljaren Age of Wonders: Planetfall, som släpps den 6 augusti – speciellt eftersom Age of Wonders 3-ägare även får 10 procents rea om de inhandlar Age of Wonders: Planetfall Premium Editon någon gång innan den 15 juli, nästa veckas måndag.

I höstas kollade vi också på de första spelsekvenserna från just Age of Wonders: Planetfall, så om det verkar intressant föreslår vi att du gör samma sak, eller bara friskar upp minnet.

Här är en gammal trailer för Age of Wonders 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar