facebook_pixel
Watch Dogs Legion utspelas i ett dystopiskt London, presenteras under E3

Watch Dogs Legion utspelas i ett dystopiskt London, presenteras under E3

Redan i april nåddes vi av rykten som hävdade att Watch Dogs 3 kommer utspelas i London. Nu har dessa uppgifter mer eller mindre bekräftats av Ubisoft själva, då man döpt om Watch Dogs-kontot på Twitter till Watch Dogs Legion, och släppt en kort teaser inför nästa veckas E3-mässa.

London bekräftas förvisso inte rakt ut, men eftersom teasern åtföljs av taglinen “god save the NPCs” kan vi med extremt stor sannolikhet anta att spelet kommer äga rum i just Storbritanniens huvudstad.

Watch Dogs Legion listades även hos brittiska Amazon (du kan se de numera nedtagna produktsidan på bild i denna tweet) där beskrivningen meddelade att “Watch Dogs Legion utspelas i en nära framtid, i en dystopisk version av London”, i en “efter-Brexit-värld där samhället, politiken och tekniken har förändrats”.

Dessutom kommer man kunna “spela som alla”, och “varje individ du möter i den öppna världen har en full uppsättning av animationer, röstrepliker, karaktärsdrag och visuella detaljer som genereras och guidas av gameplay-system”. Mer information väntar under Ubisofts E3-presentation, kl. 22:00 svensk tid på måndag kväll.

Här är Watch Dogs-kontots tweet med den nya teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar