facebook_pixel
Total War: Three Kingdoms bejakar ultravåldet i nytt dlc-paket

Total War: Three Kingdoms bejakar ultravåldet i nytt dlc-paket

Krig är våldsamma och grisiga affärer, vilket kanske inte alltid framgått i Creative Assemblys anrika Total War-serie. Därför kommer man nu släppa Reign of Blood till seriens nyaste tillskott Total War: Three Kingdoms (recension), som bland annat kommer lägga till avrättningar och avhuggna kroppsdelar.

Nedan ser du en trailer för Reign of Blood, och produktsidan på Steam (som avslöjar att materialet släpps nästa veckas torsdag, den 27 juni) antyder att tillägget inte kommer bli gratis, även om vi ännu inte vet vad det kommer att kosta. Utöver ovan nämnda nyheter kan vi också förvänta oss “nya blodiga bilder för kampanj-event”, nya blodeffekter för attacker, brända kroppar, nya dödsanimationer, döda kroppar som “slagfältspynt” samt en slider som ökar eller minskar våldet för att passa din personliga smak.

Här är trailern för Total War: Three Kingdoms-dlc:t Reign of Blood.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar