facebook_pixel
The Surge 2 visar upp nio nya spelminuter och vidsträckta miljöer

The Surge 2 visar upp nio nya spelminuter och vidsträckta miljöer

I fjol avslöjade Focus Home Interactive att Deck 13 håller på att utveckla en uppföljare till actionrollspelet The Surge (recension). Och nu har man släppt hela nio nya spelminuter från The Surge 2, för att piska upp förväntningarna inför lanseringen om drygt tre månader, den 24 september.

Själv har jag aldrig spelet originalspelet, så jag kan inte direkt uttala mig om de mindre uppenbara skillnaderna, men nivåerna ska vara betydligt större den här gången, då spelet äger rum i “en vidsträckt, ödelagd stad som möjliggör mer ambitiös nivådesign”. Jag får också intrycket att striderna är betydligt snabbare än vad fallet oftast brukar vara inom den här genren, men det kan säkert att ha att göra med individuella vapen och rustningar.

Här är de nya spelsekvenserna från The Surge 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar