facebook_pixel
Summer Games Done Quick krossade det tidigare välgörenhetsrekordet

Summer Games Done Quick krossade det tidigare välgörenhetsrekordet

Vi på PC Gamer gillar välgörenhet. Under fredagskvällen och lördagsnatten höll vi i vår egna välgörenhetsstream på Twitch till förmån för RFSL (tack till Rikard för allt arbete, och till er som tittade och donerade!) och samlade in över 5000 kronor. Vi har dock en bra bit upp till SGDQ:s nya rekord!

Som vi skrev om förra helgen har Summer Games Done Quick 2019 – det årliga speedruneventet som samlar in pengar till välgörenhet, den här gången för Läkare utan gränser – pågått hela veckan, och under sluttampen passerade man drömgränsen 3 miljoner dollar, vilket innebär att man redan nu krossat fjolårets rekord med över 900 000 dollar (du kan fortfarande donera här, så slutsumman kan inte skrivas i sten riktigt ännu).

Över 2600 personer närvarade under eventet i Minneapolis, Minnesota i USA, och som mest tittade över 156 000 personer på rekordförsöken via Twitch. Om du haft annat för dig under veckan så finns ett matigt arkiv redan tillgängligt på Youtube, och det kompletta schemat hittar du här, utifall du är ute efter specifika rekordförsök.

Här en video som uppmärksammade finalen av Summer Games Done Quick.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar