facebook_pixel
Summer Games Done Quick 2019 kickar igång ikväll

Summer Games Done Quick 2019 kickar igång ikväll

Summer Games Done Quick är äntligen tillbaka för ytterligare några dagars speedrun-skoj, där dussintals världsrekordsförsök varvas med välgörenhet. Årets upplaga går av stapeln redan ikväll, närmare bestämt 18.30 svensk tid.

Schemat inleds med Spyro Reignited Trilogy och följs av dussintals titlar som Portal 2, Resident Evil 2-remaken, Borderlands 2Final Doom, Prey, Clustertruck, och massa fler. För hela schemat, spana in det här på den officiella hemsidan.

Förra året lyckades SGDQ samla in hela 2,1 miljoner dollar och som vanligt går pengarna till Läkare Utan Gränser. Vi hoppas givetvis att årets upplaga knäcker det rekordet med råge!

Och på tal om spelstreamar för välgörenhet har ni väl inte missat att vi på Svenska PC Gamer också har en sådan på gång? Redan nästan fredag, den 28e juni, kör vi Spel Är För Alla där vi samlar in pengar till RFSL. Läs mer här!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar