facebook_pixel
Spel Är För Alla – Vi streamar för välgörenhet den 28e juni!

Spel Är För Alla – Vi streamar för välgörenhet den 28e juni!

Det är med stor glädje vi kan annonsera Spel Är För Alla – en välgörenhetsstream av oss på PC Gamer som går av stapeln den 28e juni!

Bild för Spel Är För Alla.

Under en maratonlång helkväll kommer vi att spela spel och umgås samtidigt som vi samlar in pengar till ett behjärtansvärt ändamål. Insamlingen sker till förmån för RFSL, riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.

Strömmen kör igång på twitch.tv/svenskapcgamer klockan 18.00 den 28e juni och vi håller på hela vägen in i natten. Om vi lyckas samla in tillräckligt många donationer kommer vi att fortsätta enda in på lördagsmorgonen, så det här är en unik möjlighet att se oss kämpa med sömnbrist live.

Vi kommer dessutom bjuda på flera olika aktiviteter och även lotta ut en hel del priser till er som hänger med under kvällen! Givetvis blir det också en hel del spel, och är det något speciellt du vill se oss ta itu med går det utmärkt att lämna rekommendationer i vår Discord.

Mer information kommer att dyka upp här och på sociala medier under den kommande veckan. Vi hoppas att vi ses på twitch.tv/svenskapcgamer den 28e juni!

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar