facebook_pixel
Shenmue 3 försenas igen, den här gången ända till november

Shenmue 3 försenas igen, den här gången ända till november

Håhåjaja! Vissa saker kan man minsann lita på. Som den här: via Kickstarter har Shenmue-skaparen och branschlegendaren Yu Suzuki bekräftat att, javisst, Shenmue 3 försenas ytterligare, den här gången från den 27 augusti till den 19 november, detta för att spelet kräver “ytterligare förfining”.

Shenmue 3 utannonserades ursprungligen under E3 2015 (det är nästan exakt fyra år sedan) och är fortfarande det mest framgångsrika spelet på Kickstarter med dess 6,33 miljoner insamlade dollar.

Spelet hoppade över E3 förrförra sommaren för att ge utvecklingsteamet hos Ys Net ytterligare arbetsro, men det hjälpte föga sett till lanseringsplanerna, då Shenume 3 ett litet tag senare försenades till “andra halvan av 2018”, vilket senare blev augusti 2019, och nu alltså har blivit november.

Kommer bollen verkligen stanna där, eller rullar den vidare in i 2020? Vem vet!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar